Beszélő mesekönyvek

Beszélő mesekönyv

 

Hangos mesekönyv, hangrögzítős mesekönyv, egyedi mesekönyv

A beszélő mesekönyv oldalon hangos mesekönyv, hangrögzítős mesekönyv, mesekönyv-hangrögzítő szerkezet mind-mind található.

Ezek az ajándéktárgyak mind-mind alaposan tesztelt, nagyon szépen kidolgozott keménylapos könyvecskék.

A könyvekben a hangszóró a te hangodon fogja előadni a mesét a babádnak. Ha a baba felnő, akkor is szívesen hallgatja majd a hangod. Amikor felnőtt lesz a babád, az ő babájának is tudsz ezzel a könyvvel mesélni.

Ezek a mesekönyvek egyedi mesekönyvek, egyediesíthető mesekönyvek.

Egyedi, mert a te hangodon szólal meg. 🙂

Nem állítom, hogy  teljesen olyan, mint mikor “élőben” te mesélsz neki, de hidd el nagyon közeli az élmény.

Nem állítom, mert nem igaz, hogy teljesen tisztán visszadja a hangod. De biztosan felismerhető, hogy te mesélsz a könyvből.

A hangfelvevős mesekönyv érzékeli, ha lapozol.  Minden egyes oldalon levő szöveget felolvasva tudod rögzíteni a saját hangodon a mesét.

Ezek  a könyvek – jelenleg – kizárólag angolul tudnak. Angolul íródtak. Ennek hátránya, hogy te nem feltétlenül beszélsz ezen a nyelven. A gyermeked sem angolul tanul meg először. Előnye viszont, hogy már nagyon fiatal-, babakorban angol szöveget hall a gyermek.

Javaslatom a következő

Az angol nyelvű mesekönyvet fordítsd- fordítasd le- ezt kérésre én is megteszem neked – laponként olvasd el a lefordított magyar szöveget. Később, amikor a gyermeked – akár óvodás, akár iskolás korban angolul tanul – a mesekönyv angolul is érhető lesz számára. A beszélő mesekönyv egyszerű angol szavakat tartalmaz, mint pl. love – szeretet.

A következő hangos, hangrözítős, beszélő mesekönyveket ajánljuk

Beszéló mesekönyv a Karácsonyról
Hangos mesekönyv a Karácsonyról
Mesélő mesekönyv #3 - szeretlek nagymama
Mesélő mesekönyv  – szeretlek nagymama

A Sparkup mesekönyvolvasó készüléket ide kattintva éred el. A készülék bármely mesekönyvre illeszthető, így magyar nyelvű beszélő mesekönyv eszköz.

A legújabb, válogatott kinti és benti játékokat, mesekönyveket itt találod.