A mesekönyv olvasó – Sparkup

Sparkup, beszélő hangos mesekönyv.

Sparkup a hangos mesekönyv, a mesekönyv hangja.

Ez a szerkezet kamerájával azonosítja a mesét, felolvassa azt, mindezt annak az embernek a hangján, aki rögzítette. A Sparkup végülis nem könyv, viszont a könyvhöz illesztve működő szerkezet.

 

  • Ajánlom azoknak az unokától távol élő nagyszülőknek, akik szeretnék megörvendeztetni unokájukat. Ezzel az eszközzel hallgathatja az unoka a nagymama, nagypapa hangján az esti mesét.
  • Ajánlom apukáknak, anyukáknak, akik hosszabb ideig, hetekre, hónapokra mennek külföldre dolgozni. Azoknak a szülőknek is jó választás, akik több műszakban, este, éjjel keresik a pénzt.

Gondolhatod persze, hogy a mai telekummunikációs világban skype-on, viber-en bármikor tudsz a csemetével társalogni, mesélni neki. Ez többnyire igaz is, ugyanakkor van, hogy mégsem. Túl sok a meló, nincs térerő, sokba kerül a telefonszámla… .

Sparkup, a hangos mesekönyv olvasó
Sparkup, a hangos mesekönyv olvasó

A Sparkup nem csak addig használható, amíg kicsi a gyerek. A készülék akkor is fel fogja olvasni a mesét, amikor a gyermek már felnőtt lesz. Felnőttként hallgathatja meg a lehet, már nem élő mama, papa hangján a mesét. Esetleg saját gyermekének is felidézheti a Sparkup segítségével a rég felvett meséket.

A Sparkup készletet igényes csomagolásban kapod.

A doboz tartalmazza:

  • magát a könyvolvasó szerkezetet,
  • 3 ceruzaelemet,
  • használati útmutatót,
  • egy előre beolvasott könyvet
  • egy kábelt, amivel arhiválhatod, számítógépre mentheted a felvett anyagot.

Mivel ceruzaelemmel működik, így ha azok lemerülnek cserélheted őket újra. Lemerüléskor nem felejti el a felvett anyagot. Persze, ha felvétel közben menne tönkre az elem, úgy újra rögzíteni kell a felvételt.

Mivel Magyarországon jelenleg boltban nem kapható, magyar nyelvű leírása nem elérhető egyelőre, de hidd el nagyon könnyű a használata. Készítettünk egy videót, ahol részlesen be is mutatjuk neked. Ezt a 6 perces anyagot ezen a linken tudod megnézni: A Sparkup bemutatása videó.

A Sarkup – hangos mesekönyv olvasót a képre Sparkup beszélő mesekönyv vagy erre a linkre kattintva vásárolhatod meg.

Jelenleg akciós áron kínálják. A Sparkup és a házhozszállítása kb 9500 Ft összesen. Ami úgy hiszem elég méltányos ár, tekintve azt, hogy egy egyszerű mesekönyv is 3000 Ft körüli áron kapható.

Az angolul beszélő mesekönyveket ide kattintva tudod megnézni.

Legújabb minőségi játék és mesekönyv kínálatunk pedig itt elérhető.