Fortnite játékok

Fortnite játékok, könyv, ruházat

A Minecraft és a Fnaf mellett a Fnite, azaz Fortnite játék a mai nagyon kedvelt játékok egyike.

A Fortnite játékban taktikázni kell és küzdeni, védekezni és támadni. Ma már nem “menő” műanyag lovagokkal, lovas indiánokkal, cowboyokkal  játszani – ez van helyette. A lényege végülis ugyanaz. A lap felső részén a Fnite – os játékfigurák között lehet válogatni, alatta pedig a Fortnite ruházat, így a Fortnite póló, Fortnite pulóver, Fornite kabát, sapka és Fortnite -os hátizsák, iskolatáska ajánlatom található.

Fortnite game – Fortnite játék

A Fortnite játék a következő linkre kattintva beszerezhető. Választható Nintendo-ra, Playstation-re, és Pc-re. Ára 7300 és 9300 ft között van, attól függően melyik platformot választod, úgy gondolm ez elég jutányos ár.

Fortnite: Deep Freeze Bundle


Fortnite könyv

 - Hivatalos Fortnite - Battle Royale:
Battle Royale:

Ez a könyv segít neked profivá válni a Fortnite világában.Ha elolvasod megtanulsz rengetg trükköt, praktikát sőt még jelenleg 20% kedvezmény is van rá! Mire vársz?


Fortnite műanyag figurák

A Fortnite műanyag harcosok mérete:5.1 x 5.1 x 17.8 cm, áruk pedig 7000 – 10.000 ft közötti.

 

Fortnite 10604 Action Figure, Various


Cuddle Team Leader Fortnite Action Figure

Skull Trooper Fortnite Action Figure

 

Fortnite ruházat

A Fortnite játékok mellett a Fortnite póló, Fortnite pulóver, kabát és a Fortnite-os hátizsák is divatos lett.

Fortnite póló

A Fnite (Fortnite) póló igencsak népszerű viselet az általános iskolások körében. De szívesen viselik a  nagyobb gyermekek is, fiúk lányok egyaránt.


Fortnite Legend póló

A póló S mérettől a XXL méretig kapható, de nem mindig van belőle minden méretben. Van fehér, fekete, kék és szürke színben. Ára 4000 ft körüli.

Fortnite Legend T-shirt


Battle Royale – Fortnite t-shirt

A következő póló összesen nyolc színben és öt mérteben kapható. Van belőle fekete, fehér, zöld, kék, narancs- és citromsárga, piros és szürke. A gyártó 3- 14 éveseknek ajánlja.

Ocean Green Round Neck T-Shirt- Battle Royale


Fortnite Boys T-Shirt

A sárkányos Fortnite feliratos póló elsősorban fiúknak kizárólag sötétkék színben elérhető. Négy különböző méretben készül 7- 14 éves korig. Ára 4400 ft.

Fortnite Boys T-ShirtFortnite Láma póló

A Fortnite játék egyik fontos szereplője a Fortnite Láma. Ilyen pólókat kínálok, van férfi, női és gyermek méretben, de nem mindig minden méret kapható.Kék vagy szürke alapon a látható a láma.

Gaming Fortnite Battle Royale Llama T Shirt Mens, Ladies, Kids

Gaming Fortnite Battle Royale Llama T Shirt Mens Ladies Kids


Fortnite pulóver

A Fortnite feliratú pulóver összesen kilenc színben és három méretben (7- 14 éves korig) kapható. Anyaga 80%-ban pamut, ára 5500 ft.

Gold Logo Fortnite Gamer 1 Hoodie/Sweatshirt


Fortnite Legend kapucnis pulóver

A Fortnite Legend póló mintázata megegyezik a pulóverével. A pulcsi kizárólag fekete színben elérhető. Mérete 5-13 éves korig választható. Ára 4800 ft.

 

Kids Hoodie – Fortnite Legend

Fortnite láma pulóver

A lámás pulcsi 6 méretben rendelhető S- XXXL-ig. Sajnos csak egy színben van, de az legalább szép. Ára mérettől függően 3700- 5500 ft.

Fortnite Llama Hoodie S-3XL


A Mesék és játékok honlapon a legújabb termékeket itt találod, a Fortnite- hoz hasonló Five nights at Freddies játékokat és ruhákat itt, a Minecraft-os lego-t, játékokat és ruhákat pedig ide kattintva lehet szemezgetni.