Játékvonat szett iskolás fiúknak

Játékvonat készlet fiúknak 7 éves kortól

Ezen az oldalon több elektromos játékvonat készlet van, ezekből válogathatsz iskolás krú gyermekednek unokádnak. Mert az iskolás fiúkat is érdeklik a vonatok. Szépek, a sínpályák átalakíthatóak, kiegészíthetőek, variálhatóak. Tudsz hozzá később másik mozdonyt, több vagont, hídat, váltószettet és megannyi mást vásárolni.

 


Hornby R1167 Flying Scotsman 00 Gauge Electric Train Set

Hornby elektromos játékvonat készlet. A Hornby több, mint 100 éve gyárt játékvonatot, játékvonat szettet. A “repülő skót” nevű vonat készlet jelenleg akciósan elérhető 68.000 ft helyett 52.400 -ért. A játékvonat 5 éves kor felett ajánlott, a gyártó saját leírása szerint, azért inkább kisiskolásoknak való. A vonat játék készlet tartalma: egy “Repülő skót” mozdony, 1 fékező kocsi, 2 db személyvagon, transzformátor, hálózati csatlakozó, sínszakaszok összesen 1600 mm x 1180 mm méretű pálya megépítéséhez.

 


Mehano “TGV Ouigo –Made In Slovenia

A francia gyorsvasút, a TGV hiteles mása a játékvonat. A készlet rádiótávirányítású mozdonyt, személyvagonokat és 3m hosszú sínpályát tartalmaz. Ára ingyen házhoz szállítással 50.000 ft. 8-18 éves korig ajánlott, de lehet 20 évesen is játszani vele.

 


Hornby R1157 West Coast Highlander Train Set Model

A 100 éves játékvasút gyártó játékvonat készlete. A szett tartalma: egy mozdony, vagon, sínek, tereptárgyak, hálózati csatlakozó transzformátorral, vonat sebesség szabályzóval. Ára 40.000 ft.

 

 


 

Hornby R1185 Santa’s Express Christmas Train Set

Karácsonyi vasút készlet iskolás fiúknak. A készlet tartalmaz egy mozdonyt kettő vagonnal, sínkészlettel. Ára 23.300 ft.


 

Legújabb ajánlainkat itt találod.

Ha szeretnél egy minőségi kerékpárt iskolás fiadnak kattints ide. 

A beszélő mesekönyvek pedig ezen a linken érhetőek el.