Vonat játék gyerekeknek (3-6 évesig)

Játékvonatok óvodás korú fiúknak

 

Hornby R9285 Thomas & Friends Electric Train Set

Thomas és barátai elektromos vonat szett 3 éves kortól. a dodboz tartalma: egy mozdony, kettő személyvagon, kettő tehervagon, sínpálya 1550x1130mm méretben, hálózati csatlakozó, transzformátor, továbbá egy Thomas és barátai DVD 2  órányi mesével. Ára 30.700 ft.

 


 

Chuggington Wooden Over and Under Starter Set

Chuggington vonat játék készlet. A favonat szett tartalmaz egy mozdonyt, síneket és alul – fölüljárót. A készlet alap, tehát a későbbiekben kiegészíthető. Bővíthető további síndarabokkal, mozdonyokkal, egyebekkel. Ára 14.000 ft körül van.


Chuggington High Speed Rescue Train Track

Ez már egy komolyabb játékvonat készlet – elemes játékvonat. A szettben találsz kanyaródó, egyenes és emelkedő, süllyedő síndarabokat és egy Wilson mozdonyt. A vonat 3 ceruzaelemmel működik.

 

 


B-Creative 80 Piece Modern Wooden Train Set Table Kids Children Activity Fun Cargo Play 3+

Légy kreatív, alkosd meg a saját sínpályád a vonatodnak. A 80 részből álló favonat szettet asztallal és tároló fiókkal 40.000 ft alatti áron megkaphatod. A gyermeked évekig játszani fog vele.

 

 

 

 


BRIO My First Railway Beginner Pack

Az első vasutam, kezdő csomag. A játék vonatpálya készlet tartalmaz: 1 db mozdonyt, 1 db csörgő kocsit, 11 db sínpályát, 4 db rámpát, 1 db alagutat. Az ára 10.000 ft-ot sem éri el.

 

 


 

BRIO World – Travel Switching Set
Ez a játékvonat szett már komolyabb, a kisgyermek egyedül nem valószínű, hogy meg tudja építeni, anyu, apu, nagyobb testvér segítsége nélkül. 3+ éves kortól ajánlott. Tartalma: 19x darab sín, 2x váltópálya, 4x  vonatmotor, 2x vagonkocsi, 1x állomás, 3x szikla tereptárgy, 1x felfüggesztett híd, 2x hídtartó, 5x figurák, apróságok. Ára 25.300 ft.

 

 


Wooden Train Set.

Hatalmas favonat készlet. Több, mint 5 méter hosszú pálya, rengeteg kiegészítő. A 130 darabos készlet tartalmaz: kocsival felszerelt mozdonyokat (1x mozdonyt 3 kocsival), 18 széles fordulatot, 2 éles kanyart, 5 hosszú egyenes sínt, 2 rövid egyenes sínpályát, 2 vasúti kapcsolót, hídat, szintes átjárót a kapuval, épületek (templom, bank), 15 fa, 5 bokor, 4 nagy bábu, 15 kis báb, 10 oszlop, 2 autóbusz, 1 mentőautó, 5 autó, 6 különböző útjelző és a  szerelési útmutató. Ára 18.100 ft.

 


PEQUETREN High Speed Renfe Alvia S-130 Model Train with Level Crossing/Detours and Tunnel.

Alvia gyorsvonat személyvagonnal és sínpályával 19.000 ft.

 

 


 

Beszélő mesekönyvek ide kattintva elérhetőek.

A legújabb ajánlott termékek között ide kattintva tudsz szemezgetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR elfogadása kötelező

*

Egyetértek