Játékok babáknak (2 éves korig)

Játékok babáknak

A legkisebb gyermekek leginkább alszanak, esznek, alszanak és esznek. Közben figyelnek, tanulnak és növekednek. Növekszik a testméretük és növekszik az elméjük is. Az első játékok babáknak olyanok legyenek, úgy válasszuk meg azokat, hogy tudjuk, ők már jól látnak, jól hallanak, tapintanak és ízlelnek. Tehát mindenképpen legyen színes, dallamos, zenét is játszhat, puha és jóízű. 🙂

Mert meg fogja kóstolni, ha tudja, ez biztos!

Nem baj, ha nem édes, DE ne tudja lenyelni, elég nagy legyen, hogy ne tudja egészben bekapni, ne szúrjon, ne legyen keserű és tiszta legyen mindig!

Ahogyan növekszik a gyermeked, úgy más játékok fogják érdekelni, más játék fogja lekötni a figyelmét. Pár hónaposan már mászik, egy- másfél évesen megy, tehát helyet tud változtatni önmagától.

Elkezdődik a hiszti korszak is úgy kétévesen. Öntudatra ébred a csöppség. A saját elkézelése nem feltétlenül egyezik meg a szülő akaratával. Ez jó! Ugyanakkor kellemetlen is tud lenni, ha a bolt közepén ülve ugrálva ordít. Vagy a parkban hangosan visít. De fejlődik, van saját elképzelése, saját önálló akarata.  A legkisebbeknek ajánlott mesekönyveket a következő oldalon böngészheted.

Ha már 3 éves lett a gyermeked, úgy ezen az oldalon találsz lányoknak való játékokat..

Az óvodás korú fiúknak pedig itt nézheted meg ajánlatunkat.

A legfrissebb termékeket pedig ezen az oldalon tudod megtekinteni.

A következő játékokat ajánlom a kisbabádnak.