Játékvonat 3 éves kor alatt

Játékvonat babáknak

A kisfiúk egyik kedvenc játéka a játékvonat, de a kislányok is ugyanúgy kedvelik.

Játékvonatok gyerekeknek 2-3 éves korig

Hiszen babakorban még legfontosabb egy gyermeknek a játékban, hogy színes legyen, zenéljen. A kisebb gyerekek kedvelt játékvonata még csilingel, zakatol, világít. De ez még nem összeállítható sínpályán közlekedik.

Ebben a korban még fontos, hogy a gyermeked ne tudja szétszedni a játékot, nehogy megkóstolja és lenyelje valamelyik alkatrészét. Biztonsági okokból ezeket ajánlom. Figyelembe vettem a fontos zakatoló hangokat, figyelemfelkeltő színeket is.


Buborékfújó vonat, mozdony
Buborékfújó vonat, mozdony

 

Buborékfújó mozdony

A játékvonat, mozdony, buborékokat fúj, nagyon mókás. Ára ingyen szállítással, 30% -os karácsonyi akcióban 5200 ft körüli.

 

 

 


Fisher-Price FWF92 Learning Train Beatbo, Baby Crawling, Teaching First Words, Letters, Numbers, Colours and Shapes, 6 Months

Ez a kis vonat játék 6 hónapos kortól ajánlott, és most 30% akciós áron elérhető, kb 10.000 ft-ért. A játékvonat elemmel működik. Odalán gombokat nyomva hangokat ad ki. Ha a kéményét nyomja meg a gyermeked, akkor tülköl. Három édes kis manó még jár a mozdonyhoz. Segít megtanulni a színeket, formákat. Ismerkedhet a gyermek a betűkkel, számjegyekkel.

 


VTech Baby 181903 Push and Ride Alphabet Train -Multicolour
Ez a kis játékvonat  különböző hangot ad ki, amint a gyermeked az oldalán levő gonmbokat nyomkodja. Ceruzaelemekkel működik, amelyeket leírás szerint tartalmazza a csomagolás, de ezek bármikor beszerezhetők, cserélhetők. Az ára 15.000 ft alatt van 25%os akcióban.

 


Early Education 2 Year Olds Baby Toy Intelligence Train with Music/Light/Block/Language Learning for Children & Kids Boys and Girls

A kis mozdony zenél, világít és beszélni tanít. A játék összeköti a játékvonatot a hagyományos formaillesztő játékkal. Ára 6000 ft alatt van.

 


VATOS Baby Toys for 1 – 4 éves gyermekeknek labdákkal.

A színes mozdony elnyeli a labdát, zenél és megy, elemmel működik. Ára nem egészen 11.000 ft. Nagyon szép, vidám kis játék. 18 hónapos kortól ajánlom.

 

 


Clementoni 17168 Disney Baby Activity Train

A játékvonat szerelvény ugyan nem zenél és nem világít, de igencsak kézügyesség, motorikus készség fejlesztő egy kisgyermeknek. A vonatszett szabadon varálható elemekből áll. Ára 4000 ft alatti.


Electric Thomas the Tank Engine Standard Set (japan import)

Thomas a gőzmozdony, és még utazni is tud rajta a gyermeked. ingyen szállítással 80.000 ft az ára.

 

 


Kültéri játék – Játék kisvonat

Vtech Push & Ride Alphabet Train (12+hónapos kortól)

Nyomd meg és utazz rajta! A kis vonat amellett, hogy dallamosan zenél (mellékelt ceruzaelemekkel működik) még meg is lovagolhatja a gyermeked. Az elemes vonat 1 éves kortól ajánlott, ezidőtájt a kisgyermek általában még nem tud biztosa járni, a vonat az egyensúly érzékét is növeli, elősegíti. Ára 20.000 ft alatt van.

 

Nagyobb, azaz óvodás korú gyermekeknek a következő oldalon találsz válogatott játékokat.

Beszélő mesekönyvek ide kattintva elérhetőek.

A legújabb ajánlott termékek között ide kattintva tudsz szemezgetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR elfogadása kötelező

*

Egyetértek