Trambulinok

Ugrálóvár és trambulinok

 

Gearbest Ugrálóvár
Ugrálóvár

Az első a sorban egy ugrálóvár, amit fel kell pumpálnod, természetesen egy elektromos szerkezettel tedd, mert amúgy igen soká tart. Ha felpumpáltad, akkor indulhat a játék! Kisebb gyemekeknek ajánlom, nagyon jó móka. Nekünk is volt ilyen, amikor még óvodába jártak a gyerekek. Elégedettek voltunk vele. Anyada gumi, aránylag vastag, nehezen lyukad ki, ha mégis, úgy könnyen beragasztható. Amellett, hogy a teraszon is lehet benne játszani, akár a nappaliba is beteheted. Az ára most házhoz szállítással 40.000 ft alatt van. Ez tudom, hogy nem olcsó, de évekig használható, meg nem unható játék.ű


Trambulin kicsiknek  kapaszkodóval

Ez már nem ugrálóvár, nem kell levegőt pumpálni bele. A rugalmasságát erős rugók biztosítják. Kültéren is használható, de mérete miatt a lakásban is elfér. Ára kb 20.000 ft körül mozog, tartós, hasznos játék.Trambulin kicsiknek kapaszkodóval.

A terméket a képre vagy fenti kék betűs linkre kattintva tudod beszerezni.

 


 

Trambulin 1,5 m átmérővel

Oypla 55″  Egyszemélyes kültéri trambulin biztonsági hálóval és piros színű védőtakaróval

Ez a játék már a óvodás, kisiskolás korosztálynak ajánlott. Egyszerre biztonságosan egy gyermek tudja használni. Nagyon szépen kivitelezett játékszer. Könnyű felállítani, a biztonsági háló megvédi a gyermeket a kieséstől. A piros takaró pedig az esőtől védi a trambulint. Jelenleg akciós áron 20%-kal olcsóbban juthatsz hozzá, ha a képre vagy a kék színű betűkkel írt linkre kattintasz.

 


Trambulin 1,8 m átmérővel – jelenleg 60% kedvezménnyel

We R Sports Trambulin biztonsági hálóval, létrával és választható méretű esőálló takaróval.

Ez az eszköz most különösen akciós áron elérhető, mintegy 90.000 ft helyett mindössze 36.000 ft. A játékhoz jár biztonsági háló, egy létra és esőálló takaró is. Mérete miatt kettő kisebb gyermek vagy egy nagyobb 10 év körüli tudja használni.

 

 


Trambulin nagyobbaknak

Skyhigh Orbisphere trambulin választható, 2,5- 4,2 méter átmérőig(4,2 m)

A következő játék már a nagyobb gyerekeknek való, persze a kicsik is tudják használni. Igencsak erős szerkezet. Mivel akár 120 kg-ot is elbír, erősebbek a rugói. A biztonségi háló természetesen ehhez is jár, Ennek a játéknak (4,2 m-es),  jelenleg 80.000 ft körüli az ára.

 

 

A legújabb játékok és mesekönyvek közül a következő oldalon (click) tudsz válogatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR elfogadása kötelező

*

Egyetértek