Könyvek, mesekönyvek

Könyvek, mesekönyvek

 

Csenge és Csanád együtt olvasnak mesekönyvet

Csenge és Csanád együtt olvasnak

A gyerekek kíváncsiak. A gyerekek sok mindenre képesek, hogy információhoz jussanak. A gyerekek képesek megtanulni olvasni. Ha tudsz olvasni, úgy szórakozol, miközben információhoz jutsz. A gyerekeket elsősosorban a mesekönyvek érdeklik. A könyvek, amelyek tele vannak képekkel. Tele a háziállatokról, a vadállatokról szóló mesékkel. Tele vannak képekkel a vonatokról, tündérekről, robotokról, unikornisokról. És tele vannak történetekkel óvodás kislányokról, kisfiúkról. Ha tudsz olvasni, akkor megszereted az olvasást. Lesz kedvenc könyved, könyveid, lesz kedvenc íród, költőd.

Olvasnak a gyerekek

A lányom a legújabb könyvét nézegeti

A lányom a legújabb könyvét nézegeti

A lányom csecsemőkorban is szerette a könyveket, soha egyet sem tépett szét, még véletlenül sem. Szívesen hallgatta ahogyan az anyja vagy én olvastunk neki akármilyen napszakban. Csenge mindig is szeretett olvasni, persze szívesen játszott a plüssmackóval és szerette fésülni a babái haját is. Mostanában, ahogy növekszik egyre többet olvas. A mackó persze este várja az ágyban. 🙂

 

 

 

 

 

Egy éve már Csanád is tud olvasni

Egy éve már Csanád is tud olvasni

 

A fiam a babakori mesekönyvek után a vonatos könyveket szerette nézegetni és hihetetlen mennyiségű információt tanult meg a mozdonyokról. Bár a vasút még mindig kedvenc téma, de manapság már a robotokról olvas szívesebben.