Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

 

A mesekesjatekok.hu weboldal üzemeltetője: Boncata Mária Csilla

Részletes adatai:

Levelezési címe: 1201 Budapest, Hatvani utca 41

E – mail címe: boncsilla@mesekesjatekok.hu

Honlapjának címe: mesekesjatekok.hu

Telefonszáma: +36 20 620 5860

 

A mesekesjatekok.hu weboldal látogatója ezen Jogi nyilatkozatban foglalt feltételeknek megfelelően használhatja a honlapot. Amennyiben a Jogi nyilatkozatban leírtakkal nem ért egyet, kérem, hogy ne használja a honlapot.

 

A mesekesjatekok.hu weboldalon található bejegyzések nem minősülnek üzleti tanácsadásnak, a szerző magánvéleményét tükrözik.

A honlap tartalmát képező bejegyzéseket a legjobb tudásom és tapasztalatom alapján állítottam össze. Ezek kizárólag tájékoztatás célját szolgálják, ezek pontosságáért, naprakészségéért, a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért semmilyen felelősséget nem vállalok.

 

A mesekesjatekok.hu weboldalon található tartalmak forrása nagyrészt a honlap üzemeltetőjének szellemi alkotásai. Amennyiben más személy alkotásai, ezt a szerző nevének feltüntetésével jelzem a honlapon.

 

A mesekesjatekok.hu honlapról más szolgáltatók honlapjára mutató hivatkozások (linkek) találhatók, ezen külső szolgáltatók honlapjának tartalmáért vagy hitelességéért felelősséget nem vállalok.

 

A mesekesjatekok.hu weboldal tartalmát bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatom.

 

A felhasználók által közölt tartalmakkal kapcsolatosan semmiféle kötelezettséget nem vállalok.

 

A felhasználóknak tilos más személyeket sértő, jogszabályba ütköző tartalmat megosztaniuk a honlapon. Amennyiben ez megtörténik, az adott tartalmat azonnal törlöm, és a felhasználót kitiltom az oldalról.

 

A mesekesjatekok.hu weboldal teljes vagy részleges tartalmának felhasználása, terjesztése, átruházása, átdolgozása csak a honlap üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélyével lehetséges, kivéve az ingyenes tartalmak pontos forrásmegjelöléssel és linken keresztüli hivatkozással történő felhasználását.

 

A mesekesjatekok.hu weboldal üzemeltetője nem garantálja, hogy a honlap elérhetősége folyamatos és hibamentes lesz.

 

A felhasználók rosszindulatú programok elleni nem megfelelő védelméből származó károkért nem vállalok felelősséget.

A mesekesjatekok.hu weboldal üzemeltetője jogosult a jelen Jogi nyilatkozat tartalmát saját hatáskörben bármikor megváltoztatni.

 

A felhasználók a honlap egyes szolgáltatásait regisztráció nélkül (személyes adataik megadása nélkül), míg bizonyos szolgáltatásokat csak regisztrációval (személyes adatok megadásával) használhatnak. A személyes adatok használatáról a honlapon megtalálható Adatvédelmi tájékoztató nyújt felvilágosítást. A személyes adatok megadása előtt az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása minden esetben kötelező.

 

Budapest, 2018.10.10.